Együttműködés a Menedék Alapítvánnyal

egyuttmukodes menedek alapitvany
Célunk, hogy a Karádi Ifjúsági Szálláshely sokak számára felüdülést jelentsen. A Menedék Alapítvánnyal együttműködve térítésmentes hetekre/hétvégékre fogadjuk az Alapítványnál élő családokat.

"Egyik nap anya azt mondta, hogy lehetőségünk van egy hosszú hétvégét eltölteni Karádon. Nem szoktunk ilyen lehetőségeket kapni, ezért nagyon meglepődtem és nagy örömmel fogadtuk, én és a két öcsém is...


Már az indulás is nehezen ment, ugyan is csütörtök este a kisebbik öcsém belázasodott. Sok szempontból úgy tűnt, hogy halasztás lesz, vagy egyszerűen lefújják. Már kezdett bennem motoszkálni, hogy kár volt nagyon örülni, tudhattam volna, hogy ez sem jön össze. De tudom ki Isten és igyekszem megismerni, ezért olvastam az Igét. Megláttam egy olyan részt, amiben az állt, hogy: ,,Ne félj, csak higgy!" Ez már többször nagyon sokat segített és tudtam, hogy Isten akar minket ott látni. Imádkoztam ezért.

Pénteken este érkeztünk meg végre Karádra. Bográcsoztunk és finomat ettünk, elfoglaltuk a szállásunkat és jót aludtunk. Szombaton közösen játszottunk, beszélgettünk. Nagyon sokat jelentett, hogy "össze voltunk zárva" anyával, mert közelebb kerültünk egymáshoz. Többet tudtunk beszélgetni és ez már nagyon régóta nem sikerült nekünk. Jó volt, hogy egy teljes családot láthattunk a mindennapjaikban, mert így példát kaptunk arra, miben kell még változtatnunk. Vasárnap egész napos programunk volt és a Balaton partján is tudtunk sétálni. Számomra, és a testvéreim számára is jó kikapcsolódás volt. Anya egy kicsit ki tudott szakadni a monoton napokból és újult erővel kezdhette a hetet. Isten jó, és mindig van gondja a megfáradtakra, cserébe annyit kér, bízz benne és rá tekints!"

Berki Klaudia

 

Kapcsolat

Liptai Gábor

06-20-999-7296

liptaig@gmail.com



Karádi Gyermek és Ifjúsági Szálláshely

8676 Karád, Aranyos utca 14.

karadiszallas@gmail.com

NTAK regisztrációs szám: MA20009824


wow banner allo szoveg

Hírlevél-feliratkozás

Prospektus letöltése

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!